The Backs

Historia ja tausta

Cambridge sijaitsee Itä-Englannissa Cam joen varrella ja se on tunnettu yliopistokaupunki. Kaupungin tunnetuin nähtävyys ovat sen historialliset kollegiot, jotka perustettiin jo 1200-luvulla. Cambridgen yliopisto on yksi maailman arvostetuimmista ja vanhimmista yliopistoista. The Backs on alue Cam joen takana, joka tarjoaa upean näkymän joen yliopiston kollegioihin.

The Backs on saanut nimensä siitä, että kollegioiden takapihat ja puutarhat ulottuvat joen rantaan. Tämä alue on suosittu kävelyretkikohde niin paikallisten asukkaiden kuin turistienkin keskuudessa. The Backsilla voi nauttia kauniista maisemista ja historiallisesta tunnelmasta, kun kävelee joen varrella.

Punting

Yksi suosituimmista tavoista tutustua The Backsiin on pünttäys eli punting. Punting on perinteinen tapa liikkua Cam joella, jossa opas työntää pitkällä kepillä pientä venettä eteenpäin. Punting-veneet ovat suosittuja erityisesti kesäisin, kun turistit ja paikalliset nauttivat joen rauhallisesta tunnelmasta. Punting on myös suosittu aktiviteetti Cambridgen opiskelijoiden keskuudessa.

Puntingin avulla voi ihailla kauniita kollegioiden rakennuksia ja maisemia joen rannalta käsin. The Backsin maisemat ovat erityisen upeat keväisin ja kesäisin, kun puut ja pensaat ovat täydessä kukassa ja joki kimaltelee auringonvalossa. Punting tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä Cambridgen kauneus vedestä käsin.

Yliopiston kollegiot

The Backs sijaitsee Cambridgen yliopiston kollegioiden takana ja tarjoaa upeat näkymät näihin historiallisiin rakennuksiin. Kollegiot ovat yliopiston opiskelijoiden asuin- ja opiskelutiloja, ja ne ovat olennainen osa Cambridgen yliopiston perinnettä ja arkkitehtuuria. Monet kollegiot ovat avoinna yleisölle, ja niissä järjestetään opastettuja kierroksia ja tapahtumia.

Kollegioiden rakennukset ovat vaikuttavia arkkitehtonisia mestariteoksia, ja niissä on upeita puutarhoja ja historiallisia esineitä. Kävijät voivat tutustua kollegioiden historiaan ja kulttuuriin sekä ihailla niiden kauneutta, kun kävelevät The Backsin rantoja pitkin. The Backs tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Cambridgen yliopiston viehättäviin kollegioihin ja niiden ympäröivään kauniiseen luontoon.

Cambridgen yliopiston puutarha

Cambridgen yliopiston puutarha, joka tunnetaan myös nimellä The Backs, on yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Puutarha sijaitsee Cambridgen yliopiston kampuksen takana ja se ulottuu pitkin Camjoen rantaa. Puutarha on kaunis ja rauhallinen paikka, jossa voi nauttia kauniista maisemista ja rentoutua yliopiston vilinän keskellä. Puutarhan kruununjalokivi on upea Wren-kirkerakennus, jonka takana avautuu upeat näkymät joelle ja ympäröivään luontoon. Puutarha on suosittu niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa, ja se tarjoaa upean mahdollisuuden tutustua Cambridgen kaupunkiin yliopiston historiallisessa ympäristössä.

Cam River

Cam River, suomennettuna Camjoki, on oleellinen osa Cambridgen kaupunkia ja sen kuuluisaa yliopistoa. Joki kulkee kaupungin halki ja tarjoaa upeat näkymät yliopiston puutarhaan, vanhoihin rakennuksiin ja kauniiseen luontoon. Joki on myös suosittu paikka erilaisille ulkoiluaktiviteeteille, kuten soutu- ja veneretkille. Camjoki on olennainen osa Cambridgen kaupunkikuvaa ja se luo kaupunkiin uniikin tunnelman ja viehätyksen. Kävelyreitti joen varrella tarjoaa upeita näkymiä ja mahdollisuuden tutustua kaupungin historiallisiin ja arkkitehtonisiin helmiin.

Silver Street

Cambridgen Silver Street on yksi kaupungin kuuluisimmista kaduista ja se tarjoaa matkailijoille upean mahdollisuuden tutustua kaupungin kiehtovaan historiaan ja nykypäivään. Kadun varrella sijaitsee useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten historiallisia rakennuksia, viehättäviä kahviloita ja ravintoloita sekä pieniä putiikkeja. Silver Streetillä voi viettää rentouttavan päivän tutustumalla paikalliseen kulttuuriin, shoppailemalla tai nauttimalla herkullisia paikallisia ruokia. Kadun viehättävä ja historiallinen miljöö tekee siitä suositun kohteen niin paikallisten asukkaiden kuin matkailijoidenkin keskuudessa. Silver Streetillä voi kokea aidon Cambridgen tunnelman ja uppoutua kaupungin ainutlaatuiseen viehätykseen.

Matkailijan vinkit

Cambridge on kaunis kaupunki, joka sijaitsee Itä-Englannissa. Kaupungin suosituin nähtävyys on ehdottomasti Cambridgen yliopisto, joka perustettiin jo 1209. Yksi kaupungin ikonisimmista alueista on The Backs, joka on Cam-jokea reunustavien puutarhojen ja yliopiston kollegioiden alue. Alueella on mahdollista rentoutua ja nauttia kauniista maisemista, ja se houkuttelee vuosittain tuhansia turisteja. Jos suunnittelet vierailua The Backsiin, kannattaa varata aikaa kierrellä alueella ja tutustua sen upeisiin nähtävyyksiin ja historiallisiin rakennuksiin.

The Backs tarjoaa myös hienon mahdollisuuden rentoutua piknikillä joen rannalla tai vuokrata soutuvene ja ihailla kaupungin maisemia vesiltä käsin. Alueella on myös monia viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän kauniiseen ja historialliseen alueeseen, joka tarjoaa upean mahdollisuuden rentoutua ja nauttia Cambridgen tunnelmasta.

The Bridge of Sighs

The Bridge of Sighs on yksi Cambridgen tunnetuimmista maamerkeistä, joka sijaitsee St John’s Collegessa. Silta on inspiroinut monia taiteilijoita ja runoilijoita sen kauneuden ja romanttisen ilmeen ansiosta. Se yhdistää kaksi collegen rakennusta ja sen ulkonäkö on todellakin vaikuttava. Silta rakennettiin jo vuonna 1831, ja sen arkkitehtuuri on edelleen hämmästyttävä. Kannattaa ehdottomasti ottaa aikaa tutustua tähän upeaan maamerkkiin ja ihailla sen kauneutta ja historiallista merkitystä.

Monet matkailijat vierailevat The Bridge of Sighsilla ikuistaakseen sen kauneuden valokuviin, ja sillan läheisyydessä onkin aina runsaasti ihmisiä ihastelemassa sitä. Silta on ehdoton must-see kohde Cambridgessa, ja sen kauneus ja historiallinen merkitys tekevät siitä unohtumattoman nähtävyyden vierailijoille.

Mathematical Bridge

Toinen upea nähtävyys The Backsilla on Mathematical Bridge, joka sijaitsee Queen’s Collegessa. Sillan rakentaminen alkoi vuonna 1749, ja se tunnetaan kauniista kaarevasta muodostaan. Vaikka sillan nimi viittaa matematiikkaan, se ei ole matemaattisen tarkka rakennelma, vaan sen kaareva muoto on todellinen insinööritaidonnäyte.

Mathematical Bridge on suosittu vierailukohde, ja sillan kauneus houkuttelee paljon turisteja. Sillan ympäristö tarjoaa upeat näkymät joelle ja ympäröiville puutarhoille, ja alueella on mukavia kävelyreittejä, joita pitkin voi tutustua lähemmin alueeseen. Sillan läheisyydessä on myös opastettuja kierroksia, joilla voi oppia lisää Mathematical Bridgestä ja sen historiasta. Kannattaa ehdottomasti ottaa aikaa tutustua tähän upeaan nähtävyyteen ja ihailla sen kaunista arkkitehtuuria.

Vastaa