EF

EF Kielikurssit 10-17-vuotiaille

Kielikurssit ovat turvallinen ja verrattoman hyödyllinen tapa ottaa ensiaskelia maailmaan ja itsenäisyyteen. Rohkeus ja itsevarmuus kasvaa, kun nuori selviää kurssimatkan haasteista ja koti-ikävästä, saa uusia kavereita ja kokemuksia.  Uuden kielen opiskelu ja kielen oppiminen avaa lukemattomia ovia tulevaisuudessa. EF:n Juniori-ryhmäkurssit ovat valvottuja ja sopivat yli 10-vuotiaille.

10-14 vuotiaille järjestetään kesäkielikursseja ja ne kestävät 2 – 3 viikkoa oman valinnan mukaan. Oppitunnit ovat 40-minuuttisia ja arkisin tunteja on neljä päivässä, viikossa 20 tuntia. Oppitunneilla pelataan, tehdään ryhmätöitä ja harjoitellaan aitoja tilanteita. Kurssin aikana oppilaat tekevät luovan projektin. Kursseilla käytetään EF:n nuorille suunniteltua Go! – kirjasarjaa. Kaikilla kursseilla on mukana suomalainen EF liideri.  EF Kesäkursseilla on osallistujia ympäri maailmaa ja EF Classic Kesäkurssilla voi opiskella suomalaisen ryhmän kanssa.Kurssista saa todistuksen sen loputtua.

 

Rookesbury

Valvottu ryhmäkurssi Rookesburyn sisäoppilaitoksessa.  Rookesbury sijaitsee Wickhamin kylän lähellä Etelä-Englannissa. Oppilaitoksessa on kesäisin ainoastaan EF-kielikurssilaisia ja henkilökuntaa. Oppilaat voivat poistua alueelta ainoastaan ryhmänsä ja EF:n työntekijän kanssa. Oppituntien ulkopuolella on paljon mm. urheiluaktiviteetteja, ulkopelejä, teemailtoja ja kykykilpailuja. Kurssiin sisältyy kokopäiväretki Lontooseen ja puolipäiväretki Portsmouthiin. Kolmen viikon kursseihin kuuluu lisäksi kokopäiväretki Brightoniin.  Paikan päällä on mahdollisuus ilmoittautua lisäretkille esim. Stonehengeen.  Majoitus tapahtuu jaetuissa huoneissa EF kurssikaverien kanssa.

Kahden viikon kurssit alkaen 2145 euroa. Hintaan sisältyvät lennot ja kuljetukset, majoitus, täysihoito, retket ja aktiviteetit, opetus ja oppimateriaali, vakuutus, opiskelijan käsikirja, tervetulojuhla ja/tai päätösjuhla.

 

Lontoo Newland Park

Kampus alue sijaitsee Lontoon lähellä. Oppituntien ulkopuolella on paljon mm. urheiluaktiviteetteja, tennistä, EF Global Games, EF Sports Day  sekä musiikkia ja diskoja.  Kurssiin sisältyy kokopäiväretki Lontooseen ja puolipäiväretki Portsmouthiin. Kolmen viikon kursseihin kuuluu lisäksi kokopäiväretki Brightoniin.  Paikan päällä on mahdollisuus ilmoittautua lisäretkille esim. Stonehengeen ja Salisburyyn tai ostaa EF Fun-paketin, johon sisältyy vierailu Madame Tussaudin vahakabinetissa ja London Eye maailmanpyörässä sekä London Dungeons tyrmäseikkailu. Majoitus tapahtuu jaetuissa huoneissa kurssikaverien kanssa. Kahden viikon kurssi alkaen 2610 euroa. Hintaan sisältyvät lennot ja kuljetukset, majoitus, puolihoito, retket ja aktiviteetit, opetus ja oppimateriaali, vakuutus, opiskelijan käsikirja, tervetulojuhla ja/tai päätösjuhla.

 

Isle of Wight

Wightsaari sijaitsee etelä-Englannissa, Southamptonin edustalla. Saari on tärkeä paleontologinen tutkimuskohde lukuisten fossiilisten dinosaurusten jäänteiden löytöpaikkana. Englannin opiskelun lisäksi saarella voi nauttia hiekkarannoista. Kurssilaiset majoittuvat kotimajoituksessa. EF haastattelee ja vierailee isäntäperheissä säännöllisesti. Useat isäntäperheet ovat majoittaneet kielikurssilaisia useita vuosia. Omasta isäntäperheestä saa sähköpostitse tietoa pari viikkoa ennen kurssimatkan alkamista. Kotimajoituksessa pääsee tutustumaan aitoon englantilaiseen arkeen ja tapoihin, samalla kieltä voi harjoittaa aktiivisesti oppituntien ulkopuolella.

Kahden viikon kursseihin sisältyy kokopäivän retki Lontooseen ja puolen päivän kierros Needles Landmarkilla, kolmen viikon kursseilla lisäksi kokopäivän ilmatyynyaluskierros Portshmouthissa. EF Fun-lisämaksulliseen pakettiin kuuluu mm. tennistä, keilausta, laserpeli, SUP-lautailua, retki Amazon World Zoo-eläintarhaan ja Carisbrook – linnaan. Kahden viikon kurssin hinta alkaen 2090 euroa. Hintaan sisältyvät lennot ja kuljetukset, majoitus, täyshoito, retket ja aktiviteetit, opetus ja oppimateriaali, vakuutus, opiskelijan käsikirja, tervetulojuhla ja/tai päätösjuhla.

 

 

12-14 vuotiaille St Paul’s Bay, Malta

Englanti on toinen Maltan virallisista kielistä. Aikoinaan Englannin siirtomaana ollut Välimeren saari tarjoaa historiallisia rakennuksia ja raunioita sekä ranta- ja vesiaktiviteetteja. St Paul’s Bay on rauhallinen ja rento kylä. Kurssilaiset majoittuvat hotellityyppisessä lomakeskuksessa jakaen huoneen kurssikaverin kanssa. EF-henkilöstö on paikalla 24 h vastaamassa turvallisuudesta ja auttamassa kurssilaisia. Kahden viikon kursseihin sisältyy kokopäivän retki Vallettaan ja puolen päivän retki Golden Bayn rannalle, kolmen viikon kursseilla lisäksi ilta Mdinassa.  EF Fun-lisämaksullisiin aktiivipaketteihin kuuluu mm. retki Blue Lagoonille ja Splash & Fun – vesipuistoon tai retki Gozon saarelle, snorklailua ja grillailua rannalla. Paikan päällä voi osallistua uintiretkelle delfiinien kanssa tai retkelle Blue Grotton luolille.  Kahden viikon kurssi alkaen 2305 euroa.

 

EF:n kotisivuilla saa lisätietoja kursseista sekä voi tehdä ilmaisen kielitestin. EF kielimatkoilla on ehdoton alkoholikielto, jonka rikkomisesta joutuu kotiin kesken kurssimatkan eikä maksua palauteta.

Kurssien sisällöistä saa lisätietoa infotilaisuuksissa, joihin voi ilmoittautua ja osallistua netin kautta, tilaisuudet katseltavissa Facebookissa ja Instagramissa. www.ef.fi/languagesabroad/#/

 

 

Vastaa