AFS

AFS ry  kielikurssit 13-18-vuotiaille

AFS ry on voittoa tavoittelematon vapaaehtoisten perustama ja vetämä järjestö, jonka tavoitteena on kansainvälisyyskasvatus sekä nuorten vuorovaikutuksen ja yhteistyötaitojen lisääminen.  Järjestön perustivat amerikkalaiset ambulanssikuskit vuonna 1914 ensimmäisen maailmansodan aikana.  Nykyisin AFS toimii sadassa maassa ja sen kautta voi lähteä vaihto-opiskelijaksi tai osallistua draama- ja kielikursseille . Järjestö on toiminut yhteistyössä UNESCOn kanssa vuodesta 2015.

Kaksiviikkoiset kielikurssit järjestetään kesäisin Englannissa ja ryhmissä on osallistujia kaikkialta maailmasta. Kurssin osallistujat sitoutuvat puhumaan ainoastaan englantia kurssin aikana. Näillä kursseilla on mahdotonta olla oppimatta englantia !

Kurssilaiset asuvat jaetuissa huoneissa sisäoppilaitoksessa Sutton Valence Schoolissa. Koulu sijaitsee Kentissä, lähellä Lontoota. Koulun alueella on monipuolisten liikuntamahdollisuuksien lisäksi uima-allas.

Oppitunteja on päivittäin vähintään 4. Opetuksesta vastaavat kokeneet englantilaiset opettajat. Kurssin aikana tehdään paljon ryhmätöitä ja videoprojekteja. Iltaisin ja vapaa-ajalla mahdollisuus osallistua erilaisiin harrasteryhmiin, mm. taide-, tanssi- ja liikuntaryhmiin.

Kielikurssiin kuuluu päiväretki Lontooseen sekä puolipäiväretki lähikaupunkiin.

 

Englannin kieliset draamakurssit ovat 15-18 vuotiaille esiintymisestä kiinnostuneille nuorille. Draamakurssin aikana kurssilaiset ja ammattohjaajat luovat yhteisesityksen, jossa jokaisella ryhmällä on oma esitysproduktio. Kurssilainen voi valita musiikki-, näytelmä- tai tanssiryhmän oman kiinnostuksen mukaan.

Kurssilaiset asuvat jaetuissa huoneissa yksityiskoulussa Gold Hill Dorsetissa, lähellä Shaftesburyn kylää Etelä-Englannissa. Koulun tiloissa on sisäuima-allas ja paljon erilaisia urheilumahdollisuuksia.  Kurssiin sisältyy vierailu Jurassic Coastin rannoille sekä retki Bristoliin tai muuhun lähikaupunkiin.

Kurssimaksu on 2650 euroa, johon sisältyy opetus ja materiaalit, lennot, kuljetukset, retket, majoitus ja täysihoito sekä kattava sairaus- ja tapaturmavakuutus.

 

Lisätietoja AFS kursseista ja kurssilaisten kokemuksia voi lukea osoitteessa www.afs.fi/kielikurssille

Vastaa