Aikuiset

Aikuisten kielikurssimatkat

EF:n kurssitarjonnassa on itsenäisiä 2-52 viikkoa kestäviä intensiivi-, perus- ja lomakursseja yli 25-vuotiaille ympäri maailmaa. Pitkälti on itsestä kiinni missä maassa lomailu ja opiskelu kiehtoo. Englannin kursseille voi osallistua vaikka Honolulussa.

EF Intensiivikurssiin kuuluu mm. 32 oppituntia viikossa, 10 valinnaisainetuntia, neljä interaktiivista projektituntia, 2 luentoa sekä online-kurssi, jonka materiaalia voi hyödyntää vielä puolen vuoden ajan kurssimatkan jälkeen.

EF Peruskurssiin kuuluu 26 oppituntia viikossa, joilla keskitytään kommunikoimaan selkeästi arkikielellä.  16 yleiskieli- ja kielioppituntia, neljä interaktiivista projektituntia ja valinnaisainetuntia, kaksi luentoa sekä online-kurssi, jonka materiaalia voi hyödyntää kolmen kuukauden ajan kurssimatkan jälkeen.

EF Lomakurssien kesto on 2-12 viikkoa. Kurssiin kuuluu 20 oppituntia viikossa, 16 yleiskieli- ja kielioppituntia, kaksi interaktiivista projektituntia ja kaksi luentoa. Kurssit alkavat maanantaisin kesä-elokuussa Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Etelä-Afrikassa tammi-maaliskuussa.

EF Kielitutkintokurssit tähtäävät virallisen kielitutkinnon (esim. Cambridge, TOEFL, TOEIC ja IELTS) suorittamiseen ja kurssilla harjoitellaan mm. erilaisia vastaustekniikoita. Kurssiin kuuluu 32 oppituntia viikossa, 16 yleiskieli- ja kielioppituntia, neljä interaktiivista projektituntia, kaksi luentoa ja 10 valinnaisainetuntia.  Kurssit kestävät 8-52 viikkoa tutkinnosta riippuen.

Lisätietoja kursseista www.ef.fi/languagesabroad/courses/independent/25plus/#/

Speak & Fun Kielimatkoilta löytyy oma kansainvälinen kurssi yli 30-vuotiaille Lontoon Camden Townissa.  Tti Camden koululla on kaksi rakennusta, wifi, 13 luokkahuonetta, kahvila, kirjasto ja suuri kattoterassi. Kurssi sisältää 20 oppituntia viikossa aamuisin klo: 9-12.40, luentoja ja vierailuja Lontoon mielenkiintoisiin kohteisiin. Kurssiin voi lisätä yleisenglannin tunteja tai muita Tti Camdenin tunteja, mikäli kaipaa intensiivisempää opiskelua. Vapaa-ajan ohjelmaa ja retkiä on runsaasti tarjolla esim. Lontoon kaupunkikierroksia, teatterikäyntejä, elokuvailtoja, teehetkiä ja pubikierroksia. Kurssille osallistujalla tulee olla vähintään alemman keskitason englannin taito (B1, B2, C1 tai C2) kurssin vuorovaikutteisen ja kansainvälisen luonteen takia. Kurssit alkavat maanantaisin. Majoitus isäntäperheessä aamiaisella tai puolihoidolla, opiskelija-asuntoloissa tai koulun yksiöissä oman valinnan mukaan.

Lisätietoja www.speakfun-kielimatkat.com/ajankohtaista/englannin-kurssi-yli-30-vuotiaille

 

TR-Kielimatkat Oy on järjestänyt aikuisten kielimatkoja jo 42 vuoden ajan.

Aikuisten englannin kielen kursseja yli 18-vuotiaille järjestetään Isossa-Britanniassa, Skotlannissa, Irlannissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Maltalla, Etelä-Afrikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Peruskurssien kesto on yleensä kaksi viikkoa. Kurssimaksuun sisältyy opetus ja materiaali, majoitus ja matkat.  Kurssilaiset majoittuvat valinnastaan riippuen perhemajoituksessa omassa huoneessa puolihoidolla, asuntolassa,  jaetussa huoneistossa tai hotellissa.

Lisätietoja www.kielimatkat.net/aikuisten-kielikurssit/englannin-kieli/aikuisten-kielikurssit-englannin-kieli

Vastaa