STS

STS eli Student Travel Schools perustettiin Ruotsissa vuonna 1958. STS järjestää vaihto-oppilasohjelmia, Study Abroad- ohjelmia sekä erittäin monipuolisesti erilaisia kielimatkoja ympäri maailmaa.  STS Kielimatkoilla on eniten valinnanvaraa, sillä kielen opiskelun voi liittää omaan harrastukseen, urheiluun tai vaikka roadtrip-seikkailuun. Tarjolla on perinteisiä kielikursseja, seikkailu- ja urheilumatkoja sekä Lifestyle-kielimatkoja.

Perinteisillä kielikursseilla opiskellaan luokkahuoneissa ja keskitytään mm. ryhmätöihin, roolipeleihin sekä harjoitellaan aitoja tilanteita. Kurssien alussa kurssilaiset jaetaan tasotestitulosten mukaisiin pienryhmiin, noin 15-20 oppilaan ryhmiin. Oppituntien lisäksi kurssien ohjelma koostuu runsaista vapaa-ajan aktiviteeteista ja retkistä. Kurssimateriaalit ovat British Councilin standardien mukaiset ja kursseilla suoritetaan loppukoe, josta saa diplomin. Kurssien opettajat ja ohjaajat ovat kokeneita ammattilaisia. Kurssilaiset majoittuvat täysihoidolla isäntäperheissä. Kurssista riippuen matkan kesto on 2-4 viikkoa.

STS Junior on 10-12 vuotiaiden kielikurssi Englannissa, Bexhillissä, pienessä kesäkaupungissa lähellä Hastingsia. Englannin oppitunteja on kolme päivässä.

STS Original 13-17 vuotiaiden kielikursseilla voi opiskella englannin lisäksi espanjaa, ranskaa ja japania. Kansainvälisillä ryhmäkursseilla opiskellaan luokkahuoneissa kolme oppituntia päivässä. Englannin kursseja järjestetään mm. Englannissa, Maltalla ja Yhdysvalloissa.

 

STS Intensive 13-17 vuotiaille Oxfordin yliopistokaupungissa Englannissa sisältää 4 oppituntia päivässä. Tällä kurssilla opitaan uutta sanastoa, ääntämistä, kielioppia ja tutustutaan brittiläiseen kulttuuriin ja historiaan.

 

Kansainvälisillä seikkailmatkoilla kielen opiskelu tapahtuu roadtripilla Kanadassa, Yhdysvalloissa tai Euroopassa. Perinteisiä oppitunteja tai luokkahuoneita ei näillä matkoilla nähdä lainkaan. Jokaisen päivän ohjelma on kuitenkin tarkkaan suunniteltu ja kokeneet ohjaajat pitävät huolen, että kielitaito karttuu matkan aikana. Upeiden maisemien ja uusien kokemusten kyllästämät seikkailut sopivat 14-19 vuotiaille. Kurssin aikana majoitutaan hotelleissa, leirintä-alueilla ja hostelleissa.

 

Euroopan huikea bussi-roadtrip kestää 3 viikkoa ja sisältää 12 eri maata. Matka alkaa Tanskasta Kööpenhaminasta, jossa kurssikavereiden lisäksi pääsee tutustumaan Tivoliin sekä kaupungin nähtävyyksiin. Matka jatkuu Saksan Berliinin kautta kanaalien Amsterdamiin Hollantiin.  Belgian pääkaupungin Brysselin kautta Pariisiin ja Disneylandiin Ranskaan. Matka jatkuu Sveitsin Geneven kautta Italian Lido de Jesoloon ja Venetsiaan. Italiasta matka jatkuu Slovenian kautta Unkarin Budapestiin ja kylpylään. Seuraavaksi vuorossa Itävalta ja Wien, Slovakia ja Bratislavan kaupunkikierros, Tsekin pääkaupunki Praha ja lopuksi Saksan Dresdenin kautta takaisin Tanskaan.

 

 

Kanadan 19 vuorokauden luontoseikkailu alkaa Vancouverista ja päättyy Victorian kautta Calgaryyn. Matka taittuu minibusseilla. Matkan varrella on useita kansallipuistoja, mm. Pacific Rim, Banffin ja Yohon kansallispuistot. Matkaan kuuluvia aktiviteetteja on mm. patikkaretket ja kanoottiretket. Lisäksi halutessaan voi osallistua koskenlaskuun, valas- ja karhusafarille tai kokeilla köysirataa. Hinnat alk. 3199 euroa.

 

Yhdysvalloissa on kaksi erilaista roadtrip- vaihtoehtoa, matkalla New Yorkista itärannikkoa pitkin Miamiin pääsee tutustumaan mm.  Evergladesin luonnonpuistoon, alligaattorifarmiin ja Universal Studioihin Orlandossa.

Matkalla Los Angelesista New Yorkiin kahdentoista osavaltion kautta näkee mm. Hollywoodin, Las Vegasin ja autiomaan sekä Grand Canyonin.  Matkat kestävät 21 vrk ja ne taittuvat minibusseilla.  Hinnat alk. 3499 euroa.

 

Rantaseikkailu – Beach Adventure Balilla sisältää englannin opiskelun lisäksi mm. resort-majoituksen täysihoidolla, joogaa, surffausta, delfiinisafarin, vaelluksia, retkiä sekä balilaisen illallisen.

 

13-19 vuotiaille suunnatuilla urheilumatkoilla yhdistetään urheilu ja oppitunnit halutun lajin parissa. Lajien valikoimassa on mm. ratsastusta, beachvolleyta, surffausta, sukellusta, jalkapalloa, joogaa, suppailua ja tennistä. Kursseja järjestetään Englannissa, Maltalla, Espanjassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Kurssilaiset majoittuvat kampuksilla tai isäntäperheissä 1-3 oppilaan kanssa kohteesta riippuen.

 

Lifestyle-kielimatkoihin 13-19 vuotiaille kuuluu kielen opiskelun lisäksi vapaa viikko Maltalla, Ranskan Rivieralla tai Tokiossa. Brightonissa on mahdollisuus osallistua kahden viikon valokuvauskurssille.  Majoitus kampuksilla tai isäntäperheissä 1-3 oppilaan kanssa kohteesta riippuen.

 

Lisätietoja kursseista, hinnoista ja niihin kuuluvista ohjelmista ja aktiviteeteista saa netistä www.sts.fi.

Vastaa