Plymouth

Plymouth: Rannikkokaupunki ja merenkulun historia

Plymouth on kaunis rannikkokaupunki Lounais-Englannissa, joka tarjoaa upeat maisemat, rikkaan merenkulun historian ja monipuoliset aktiviteetit. Kaupunki on tunnettu myös siitä, että sieltä lähti matkaan legendaarinen laiva Mayflower, joka toi ensimmäiset siirtolaiset Pohjois-Amerikkaan. Plymouthissa voit nauttia upeista rannoista, tutustua historiallisiin nähtävyyksiin ja nauttia vilkkaasta kaupunkielämästä.

  1. Plymouthin Barbican: Historiallinen satama-alue

Plymouthin Barbican on kaupungin historiallinen satama-alue, jossa voit tutustua merenkulun historiaan ja ihailla kauniita vanhoja rakennuksia. Täällä voit kävellä kapeilla kujilla, tutustua pieniin putiikkeihin, gallerioihin ja ravintoloihin sekä vierailla Mayflower Steps -muistomerkillä, joka merkitsee Mayflowerin lähtöpaikkaa. Barbican on myös vilkas paikka, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden.

  1. Plymouth Hoe: Upeat maisemat ja viheralueet

Plymouth Hoelta avautuu upea näkymä Plymouthin satamaan ja merelle. Tämä viheralue tarjoaa miellyttävän ympäristön ulkoiluun, piknikille ja rentoutumiseen. Voit kävellä Promenade-kävelyreitillä, vierailla Smeaton’s Tower -majakalla ja ihailla Drake’s Islandin näkymää. Plymouth Hoe on myös suosittu paikka konsertteihin ja tapahtumiin sekä jokavuotiseen Britannian kansallispäivän juhlintaan.

  1. National Marine Aquarium: Merenelämän tutkimuskeskus

National Marine Aquarium on Yhdistyneen kuningaskunnan suurin julkinen akvaario ja se tarjoaa jännittävän katsauksen merenelämään. Voit tutustua erilaisiin merieläimiin, kuten hait, kilpikonnat ja värikkäät trooppiset kalat. Akvaariossa järjestetään myös opastettuja kierroksia ja interaktiivisia esityksiä, joissa voit oppia lisää meren ekosysteemistä ja sen suojelusta.

  1. Royal William Yard: Kulttuuri- ja ravintola-alue

Royal William Yard on entinen merivoimien telakka-alue, joka on nykyään kulttuuri- ja ravintola-alue. Täällä voit nauttia herkullisista ruokailukokemuksista, tutustua taidegallerioihin, kahviloihin ja kauppoihin sekä ihailla upeita merinäkymiä. Alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia, konsertteja ja markkinoita.

Plymouth on monipuolinen kaupunkikohde, jossa yhdistyvät upeat maisemat, merenkulun historia ja eläväinen kaupunkielämä. Seuraavaksi matkamme jatkuu kohti Portsmouthia, joka on tunnettu merellisestä ilmapiiristään ja historiallisesta merivoimien taustastaan.

Linkkilista:

Vastaa